Αρχική Photos Δελτίο Τύπου 27-08-2018 Δήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των...

Δελτίο Τύπου 27-08-2018 Δήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

25
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ελληνική Δημοκρατία
Δήμος Ηγουμενίτσας

Δελτίο Τύπου

27-08-2018

Δήλωση για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες των Πανελλήνιων εξετάσεων.

Η εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, αποτέλεσμα κοπιαστικής προσπάθειας πολλών χρόνων, σας ανοίγει σήμερα μια καινούργια πόρτα . Εύχομαι οι σπουδές σας να είναι μόνο η αρχή για όλα όσα θα επιτύχετε στην ζωή σας.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν οι γονείς σας, οι εκπαιδευτικοί σας, όλοι όσοι απετέλεσαν ουσιαστικά για εσάς το υποστηρικτικό πλαίσιο για να μπορέσετε να δώσετε πνοή στο όραμά σας.

Σε όσους  πάλι δεν κατάφεραν να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα ήθελα να απευθυνθώ με αγάπη και να πω ότι η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας που απαιτεί επιμονή και ευελιξία. Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο ούτε την μοναδική προοπτική σας. Σας καλώ λοιπόν να μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια και τα όνειρα σας, καθώς όλοι εσείς οι νέοι άνθρωποι αποτελείτε την ελπίδα της χώρας μας για ένα καλύτερο αύριο.

ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ!